ÁHI Joga  meditáció
ÁHI Joga meditáció
Menü
 
Halhatatlanság
 
Forum
 
A küszöb őre
 
Tanítás
 
Linkek
 
Önismeret
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak
 
Öröm

 IZIKE ALKOTÁSA

KÖSZÖNÖM

 

 

  MANTRÁK

newage66
Tartalom
 
Linkek2
 
 
Tűz

 
Föld

 
Víz

 
Levegő

 
Nap és a fénykapuja

 

 
Izike oldala
 
Nem beszélés technikája

A nem beszélés technikája:

„Bármit is mondasz, bumerángként fog visszaszállni hozzád”

Minden konfliktus a tudatlan fecsegő elme miatt keletkezik. Ahhoz, hogy ezt újból átéld, sok meditáció kell. Minden kiejtett szó félreértelmezhető lehet a másik számára. Bár a tudatlanságnak van közös vonása, tudatlanságon belül az emberek mégis félreértik egymást. Mindez azért van, mert nem figyelnek oda egymásra, csak felszínesen. Sok esetben tapasztalhatjuk azt, hogy ha valakihez beszélünk és odafigyelünk az illetőre, észrevehetjük, hogy egyáltalán nem is figyel arra, amit mondunk neki. Ahhoz, hogy odafigyeljünk a másikra, koncentrálnunk kell. Az összpontosítás által energiát bocsátunk ki és veszünk fel. Az összpontosítás mindig fáradékonysággal jár. Vagyis, ha az ember nem veszi észre, hogy a másik hozzá beszél, ez lehet a fáradtságtól, a koncentráció hiányától, vagy egyszerűen azért, mert nincs annyira kifejlődve, hogy megértse a másik mondanivalóját. Ha megfigyeljük az embereket és önmagunkat, észrevehetjük, hogy egy-egy információ közlése legalább kétszer elhangzik. Vannak olyan emberek, akik csak beszélnek és beszélnek. Megállás nélkül mondják mondanivalójukat, a sorrend nem számít, csak lejátsszák a felvett információt. Velük nem is lehet kommunikálni, de erről nem ők tehetnek. Ezek az emberek nagyon fárasztóak tudnak lenni, ha azonosulunk fecsegő elméjük gondolataival. Ez nem más, mint energiaelszívás. Azt tudjuk, hogy minden kommunikáció, amely két vagy több ember között zajlik le, energiacsere. Ha egy ember több embernek tart előadást, rengeteg energiát vesz fel és veszít is el közben. Mondanivalója által elveszíti az energiát, a többség ráirányuló figyelme által feltöltődik. A fáradékonyság azon múlik, hogy milyen energiaszinten van az illető. Ez vonatkozik a közönségre is, aki figyeli, vagy hallgatja. A koncentrálás, mint már írtam fáradékonysággal jár, és ezért sokan nem tudnak odafigyelni a mondanivalóra.

A fecsegő elmére visszatérve mindenkinek ajánlom, hogy üljön le és nézzen ki a fejéből fél órára. „Néz, mint Jenő a moziban” Hagyjuk, hadd menjenek a gondolatok, lehetőleg ne ragadjunk le mellettük. Meglepődve fogjuk tapasztalni, hogy az elménk milyen tájakra visz el, bár mi nem is akartuk. Olyan ez, mintha sok kis filmet egymás után lejátszanánk, de nem kapcsolódik egyik sem a másikhoz. Ha kapcsolódik is valamilyen formában, eltér az első gondolatmenettől. Egyik percben talán még főztünk, a másikban már a munkahelyen vagyunk, a harmadikban talán már valahol nyaralunk, vagy azt halljuk, hogy mit beszéltünk két napja a szomszéd nénivel.

A gondolatok össze-vissza áramlanak az elménkben, nincs, aki irányítsa, rendszerezze azokat. Ezért van az, ha társaságban valamilyen téma felvetődik, a következő percben lehet, hogy már homlokegyenest másról van szó. A bennünk lévő gondolatsorok, elraktározott információk úgy jönnek elő, hogy nem is vagyunk tisztában azokkal. Így azok irányítanak bennünket, nem pedig mi irányítjuk azokat. Azért vannak félreértések, fejetlenség az emberi társadalomban, mert össze-vissza beszélnek, ahogy az információ előjön. „Ne szólj szám, nem fáj fejem”

 

 
Elérhetöség!

 Elérhetőség!

idracsad@freemail.hu

idracsad@citromail.hu

idracsad@tribe-music.                     

MSN cim:

idracsad@hotmail.com

 

 

Harmónia

SIKER 

POZITÍV VÉDELEM

"NEGATÍV" ENERGIA SEMLEGESÍTÉSE

CSAKRANYITÁS

CSAKRATISZTÍTÁS

AURA-HARMONIZÁCIÓ

ENERGIAADÁS FELTÖLTÉS NETEN KERESZTÜL INGYENES

Keress meg, segítek!

 

 
Segítség

Ez az oldal azért készült, hogyha segítségre van szükségetek, ide írjatok!

FIGYELEM EZ NEM VENDÉG- KÖNYV

KÖSZÖNÖM

IDRACSÁD

 

 

 

 
Barátság

 

 kedves  látogatok a vendég könyv reklámoldal alatt a kettes menübe találhato a harmadik fentröl

Versek

Versek

Az ihlet olyan, mint amikor a múzsa szájon csókol!

 Az írás az elme barátja, sok kusza gondolat társa

szívekhez szóló őszinte barátja!

Köszönet mindenkinek, aki verseivel tartalmasabbá tette versgyűjteményemet, egyúttal a honlapomat

 
 
Misztikus gyakorlatok
 
Az igazság itt van
 
Az igazság itt van
 
Szeretet

KÖSZÖNÖM BADÁR ISTVÁN BARÁTOMNAK  EZT A NAGYSZERŰ MŰVET, a newage66 megalkotójának !

címe GPORTAL LÉLEKFOGADÓ

 
Energetika

 

 

 

 
Energetika
 
Köszönet

 Köszönet Manócskának, ezért a gyönyörű szép videoklippért!

Az élet azért van, hogy élvezzük.

A boldogságért érdemes élni. Szeress mindent és mindenkit és akkor boldog leszel!

 
Az utolsó

 Az utolsók.... és az ember

 
Reklámoldal

Reklámoldal

 

 
Menü2
 
AHI

AHI

 
p

 
Klippek
 
Zámbó Jimmy
 
Mantra

Íme a Gayatrí Mantra, minden mantrák gyöngyszeme:

OM BHÚR BHUVAH SVAHA

TAT SAVITUR VARENYAM

BHARGO DEVASYA DHÍMAHI

DHÍJO' JO NAH PRACODAYÁT

Üdvözlettel: Tamás

             Om Sai Ram

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen