ÁHI Joga  meditáció
ÁHI Joga meditáció
Menü
 
Halhatatlanság
 
Forum
 
A küszöb őre
 
Tanítás
 
Linkek
 
Önismeret
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak
 
Öröm

 IZIKE ALKOTÁSA

KÖSZÖNÖM

 

 

  MANTRÁK

newage66
Tartalom
 
Linkek2
 
 
Tűz

 
Föld

 
Víz

 
Levegő

 
Nap és a fénykapuja

 

 
Izike oldala
 
Születés

„Nem azért születtél, hogy meghalj, hanem azért, hogy halhatatlan legyél”

A megszületés egy csodálatos pillanat. Bár az újszülött szempontjából pontosan nem tudjuk, hogy mit él át valójában. De az anya határtalan boldogságot, és nagy megkönnyebbülést érez, amikor meglátja csöppségét. Az idáig hordozott teher, amely teher is volt és egyben öröm is, amely megváltás is és nem is, mert a lényről, akit méhében hordozott, tudja, hogy ha megszületik, már nem lesz soha olyan közel a lelkéhez, mint amennyire idáig volt. Hiszen része volt a részének. Mert amíg együtt voltak, a szívük is együtt vert. A terhes anyára ható külső és belső fizikai és pszichikai megnyilvánulások ugyanúgy hatnak a magzatra is. A magzat is tudja, amikor bent van biztonságot adó otthonában, hogy jó dolga van, jól érzi ott magát. Mondhatjuk azt is, hogy egyfajta meditatív állapotban van, mert élete az alvás, a táplálkozás és a létezés, ez tölti ki az idejét.

 

A végtelen lassan bontja ki szirmait az egyénben. Ez a kibontakozás olyan, mint a növényeknél a növekedés. A magból csíra lesz, majd fiatal hajtás, mellyel együtt fejlődik a lélek és az értelem. Van sok szép pillanat a fiatal hajtások életében, amely egyben áldás és átok. Ez a névadás.

Meghitt pillanat, amikor az anyakönyvvezető, mint valami bölcsek bölcse, útmutatást ajánl a szülőknek és az ott lévőknek, arra nézve, hogy azt a gyermeki lelket szeressék, becsüljék, tegyék örömtelivé az életét. Aki már volt ilyen eseményen, érezhette az ott lévő szeretet atmoszféráját, amely szinte átölel mindenkit. A meghittség és a szeretet árad mindenkiből a kicsi lény felé. De nem csak a csecsemő felé, hanem egymás felé is, a szeretet illatóceánja hömpölyög. Többek szeméből a könny is kicsordul a meghatottságtól, a szeretet kifejezéseként.

Ezek a percek a világon mindenhol ebben a meghittségben, szeretetben játszódnak le. Ha ez a későbbiek folyamán fel tudna elevenedni az emberekben, akkor megszűnne minden rossz a világon. Eltűnne a háború, a szenvedés, a kihasználtság és minden olyan dolog, aminek semmi köze a szeretethez. Mert valahogy az emberek elfeledkeznek arról, hogy ők is voltak ilyen meghitt pillanatban. Ők is résztvevői voltak már ilyen eseményeknek, mint gyermekek.

Legyen a világon bármilyen nép vagy kultúra, valamilyen formában ezek az események megtörténnek az ember életében. A normális emberi csoportoknál ez az esemény az öröm, boldogság, szeretet, vigadalom megnyilvánulása. Amikor az emberek elmennek az anyakönyvvezetőtől, még bennük él a szeretet atmoszférája, amit magukba szívtak. De ahogy egyre jobban telik az idő, ez az atmoszféra elillan, mint rózsaillat a levegőben. Nem azt állítom, hogy eltűnt a szeretet bizonyos formája a lény iránt. De "a bölcstől" ott elhangzott szavak egyre halványodnak. A féltés, az aggódás megmarad, csak az atmoszféra tűnt el, amely akkor körülvette őt. Sajnos az emberek az idő multával elfelejtik ezt.

A világon csak akkor lesz igazán megbékélés, ha az, az atmoszféra sugároz ki állandóan az emberekből, mint mikor azokat a pillanatokat átélték. Mert az már nem csak egy pillanat lesz, hanem lényükké válik. Ekkor jön el a beteljesedés, a végtelen szeretet, az öröm óceánja.

Bármilyen gondunk és problémánk van, gondoljunk azokra a pillanatokra, amikor ott voltunk és átéltük azokat a csodálatos örömteli perceket. Ha konfliktusunk van a másikkal a meg nem értés miatt, akkor jusson eszünkbe, hogy ő is volt gyermek, vagy szülő. Ezt az érzést felidézve el fog tűnni belőlünk a feszültség, a düh, a meg nem értés. Csak a megértő szeretet marad, az jön elő.

Próbáljuk felidézni minél gyakrabban ezt az érzést. Ne csak akkor, amikor konfliktusunk van a másikkal szemben, hanem mindig, hogy egyre jobban a lényünk része legyen. Végül már egész lényünk is ilyenné válik.

A világon mindaddig nem lesz harmónia és béke, amíg az emberekben a végtelen szeretet érzése át nem öleli az egész lényt.

 

 
Elérhetöség!

 Elérhetőség!

idracsad@freemail.hu

idracsad@citromail.hu

idracsad@tribe-music.                     

MSN cim:

idracsad@hotmail.com

 

 

Harmónia

SIKER 

POZITÍV VÉDELEM

"NEGATÍV" ENERGIA SEMLEGESÍTÉSE

CSAKRANYITÁS

CSAKRATISZTÍTÁS

AURA-HARMONIZÁCIÓ

ENERGIAADÁS FELTÖLTÉS NETEN KERESZTÜL INGYENES

Keress meg, segítek!

 

 
Segítség

Ez az oldal azért készült, hogyha segítségre van szükségetek, ide írjatok!

FIGYELEM EZ NEM VENDÉG- KÖNYV

KÖSZÖNÖM

IDRACSÁD

 

 

 

 
Barátság

 

 kedves  látogatok a vendég könyv reklámoldal alatt a kettes menübe találhato a harmadik fentröl

Versek

Versek

Az ihlet olyan, mint amikor a múzsa szájon csókol!

 Az írás az elme barátja, sok kusza gondolat társa

szívekhez szóló őszinte barátja!

Köszönet mindenkinek, aki verseivel tartalmasabbá tette versgyűjteményemet, egyúttal a honlapomat

 
 
Misztikus gyakorlatok
 
Az igazság itt van
 
Az igazság itt van
 
Szeretet

KÖSZÖNÖM BADÁR ISTVÁN BARÁTOMNAK  EZT A NAGYSZERŰ MŰVET, a newage66 megalkotójának !

címe GPORTAL LÉLEKFOGADÓ

 
Energetika

 

 

 

 
Energetika
 
Köszönet

 Köszönet Manócskának, ezért a gyönyörű szép videoklippért!

Az élet azért van, hogy élvezzük.

A boldogságért érdemes élni. Szeress mindent és mindenkit és akkor boldog leszel!

 
Az utolsó

 Az utolsók.... és az ember

 
Reklámoldal

Reklámoldal

 

 
Menü2
 
AHI

AHI

 
p

 
Klippek
 
Zámbó Jimmy
 
Mantra

Íme a Gayatrí Mantra, minden mantrák gyöngyszeme:

OM BHÚR BHUVAH SVAHA

TAT SAVITUR VARENYAM

BHARGO DEVASYA DHÍMAHI

DHÍJO' JO NAH PRACODAYÁT

Üdvözlettel: Tamás

             Om Sai Ram

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt