ÁHI Joga  meditáció
ÁHI Joga meditáció
Menü
 
Halhatatlanság
 
Forum
 
A küszöb őre
 
Tanítás
 
Linkek
 
Önismeret
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak
 
Öröm

 IZIKE ALKOTÁSA

KÖSZÖNÖM

 

 

  MANTRÁK

newage66
Tartalom
 
Linkek2
 
 
Tűz

 
Föld

 
Víz

 
Levegő

 
Nap és a fénykapuja

 

 
Izike oldala
 
Felnőtt gyermekek

Az illetőnek mindig a szép oldalára gondolj. Nézz rá úgy, mintha egy gyermek lenne! Mindenkiben lásd a gyermeki lelket, mert a gyermeki lélekben benne van a tisztaság, a létfennmaradási ösztön. A gyermeki lélek ragaszkodik megszokásaihoz, játékaihoz, tárgyaihoz, dolgaihoz. Viselkedési mintákat örökölt, vett fel. Ha bárkivel is találkozol, és meglátod a másikban a gyermeket, akkor megérted azt, hogy felnőttként miért viselkedik így. Csak a tudatlan, ostoba emberek nem értik meg a gyermekeket, mert saját magukat sem értik meg, de erről nem tehetnek. Akik felnőtt korukban nem értik meg a gyermekeket, azok felnőtt társaikat sem értik meg. Persze ez nem jelenti azt, ha valaki megérti a gyermekeket, akkor meglátja a másikban felnőttként a gyermeket. Mert akkor már a tanult énje elfeledkezik arról, hogy ő is volt gyermek. Minden viselkedési minta, szokás felnőtt korban a gyerekkori viselkedési minta tükröződése. Vagyis amikor olyan emberrel találkozol szembe, aki akaratos és ragaszkodik a dolgaihoz, vagy más dolgaihoz, az nem más, mint a gyermeki ragaszkodás felszínre törése, amely el volt tárolódva a tudat alattiba. Ez párosult a felfuvalkodott énnel, amelyet sok információból, tanulásból szedett össze az egyén. Így megértve a dolgokat, megbocsátasz neki. Nem azért, mert tudod, hogy milyen, hanem azért, mert tudod, hogy ez csak egy gyermek. A gyermekeket tudod tiszta szívből szeretni és elnéző lenni velük, megbocsátani nekik, mert tetteikért nem felelősek.

 

Ha a felnőtt társadban látod a gyermeket, akkor ugyanúgy elnéző lehetsz vele, mint gyermekkorában. De ne kezeld úgy a felnőtt lényt, mintha gyermek lenne. Bár az emberek nagy többségére ráférne, hogy úgy is bánjanak velük, és ez jó is lenne számukra. Ha kinyilvánítanád mások felé, hogy gyermeket látsz bennük, tudatlanságuknál fogva, beképzeltségük révén megsértődnének, megalázónak vennék, hogy ők gyermekek. Pedig csak a gyermekek iránti szeretet kifejeződése árad ki belőlünk a másik iránt. Ha tudod, hogy úgy viselkedik, mint egy gyermek, hagyd rá elképzeléseit. Miért vennéd el egy gyermektől, hisz ő ettől érzi magát boldognak? Láthatod, hogy a másik örül, és te is vele együtt örülsz, hogy örömet szerezhettél neki. Ha van egy almád és elvették tőled, vagy elkérték, akkor örülj neki és adj neki még egyet. Bármilyen szegény vagy gazdag az illető, ha úgy látod, hogy örömet szerzel neki, akkor add önmagad, vagy add oda neki azt, amire vágyik.

Bármit is adsz a világon, sose várj érte viszonzást. Mert ha vár az ember a másiktól valamit, akkor az elvárás már elronthatja a másik örömét. Ezt felejtsd el, számodra nem létezik. De nem azért, mert az egod mondja, hogy lám én milyen szeretetreméltó ember vagyok, és nem várok viszonzást senkitől, hanem azért, mert látod a gyermeket, és attól talán nem várod el, hogy odaadja a játékszerét, vagy bármi mást. A gyermektől nem várhatsz szeretetet, mert ő megérzi, és önmagától adja neked, ha arra érdemes vagy. Ez így van a felnőttekkel is. Legyenek bármennyire egoisták, a szeretetet megérzik rajtad, ahogy a méhecske a virág illatát. Ha nem vársz el semmit a másiktól, majd adja önmagát. Ha úgy közeledsz felé, mint gyermekhez, akkor az ő szívében is ki fog nyílni a gyermeki szeretet, így boldoggá teheted őt.

Azt tudnunk kell, hogy a világot elnyomó emberek a gyermekkorukban elfojtott érzések és meg nem értés miatt bánnak úgy embertársaikkal. Csakhogy ők ezzel nincsenek tisztában. Hozzá kell még tenni ehhez, hogy bár minden emberben ott lakik a gyermeki lélek tisztasága, a sok káros hatás miatt, ami felnőtt korukig érte őket, elvesztették gyermeki mivoltukat, és ez által jelentős sérülés érte őket. Torz elme alakult ki bennük, amely elfeledkezett arról, hogy gyermek volt, illetve el akar feledkezni róla. Így nem kíméli embertársait, gyermekeit és a gyermekeket, mert megszakadt benne valami. De te tudod akkor is, hogy ez csak egy gyermek, és szereteted változatlan minden felnőtt gyermek és kisgyermek iránt.

 
Elérhetöség!

 Elérhetőség!

idracsad@freemail.hu

idracsad@citromail.hu

idracsad@tribe-music.                     

MSN cim:

idracsad@hotmail.com

 

 

Harmónia

SIKER 

POZITÍV VÉDELEM

"NEGATÍV" ENERGIA SEMLEGESÍTÉSE

CSAKRANYITÁS

CSAKRATISZTÍTÁS

AURA-HARMONIZÁCIÓ

ENERGIAADÁS FELTÖLTÉS NETEN KERESZTÜL INGYENES

Keress meg, segítek!

 

 
Segítség

Ez az oldal azért készült, hogyha segítségre van szükségetek, ide írjatok!

FIGYELEM EZ NEM VENDÉG- KÖNYV

KÖSZÖNÖM

IDRACSÁD

 

 

 

 
Barátság

 

 kedves  látogatok a vendég könyv reklámoldal alatt a kettes menübe találhato a harmadik fentröl

Versek

Versek

Az ihlet olyan, mint amikor a múzsa szájon csókol!

 Az írás az elme barátja, sok kusza gondolat társa

szívekhez szóló őszinte barátja!

Köszönet mindenkinek, aki verseivel tartalmasabbá tette versgyűjteményemet, egyúttal a honlapomat

 
 
Misztikus gyakorlatok
 
Az igazság itt van
 
Az igazság itt van
 
Szeretet

KÖSZÖNÖM BADÁR ISTVÁN BARÁTOMNAK  EZT A NAGYSZERŰ MŰVET, a newage66 megalkotójának !

címe GPORTAL LÉLEKFOGADÓ

 
Energetika

 

 

 

 
Energetika
 
Köszönet

 Köszönet Manócskának, ezért a gyönyörű szép videoklippért!

Az élet azért van, hogy élvezzük.

A boldogságért érdemes élni. Szeress mindent és mindenkit és akkor boldog leszel!

 
Az utolsó

 Az utolsók.... és az ember

 
Reklámoldal

Reklámoldal

 

 
Menü2
 
AHI

AHI

 
p

 
Klippek
 
Zámbó Jimmy
 
Mantra

Íme a Gayatrí Mantra, minden mantrák gyöngyszeme:

OM BHÚR BHUVAH SVAHA

TAT SAVITUR VARENYAM

BHARGO DEVASYA DHÍMAHI

DHÍJO' JO NAH PRACODAYÁT

Üdvözlettel: Tamás

             Om Sai Ram

 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha