ÁHI Joga  meditáció
ÁHI Joga meditáció
Menü
 
Halhatatlanság
 
Forum
 
A küszöb őre
 
Tanítás
 
Linkek
 
Önismeret
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak
 
Öröm

 IZIKE ALKOTÁSA

KÖSZÖNÖM

 

 

  MANTRÁK

newage66
Tartalom
 
Linkek2
 
 
Tűz

 
Föld

 
Víz

 
Levegő

 
Nap és a fénykapuja

 

 
Izike oldala
 
Rokonok

 

Tudnunk kell, hogy a végtelenben nemcsak az emberi faj létezik, hanem más lények is, amelyeknek más formája van, mint az embereknek. Sőt nemcsak a formájuk, hanem belső felépítésük is egészen más. Ezek a lények különböző fejlettségi szinten állnak. A magasabb fejlettségű lények úgy közlekednek az univerzumban, mintha mi átsétálnánk a szomszédos közértbe.

A fent említett lények nem avatkoznak be az emberek életébe, mert jól tudják, hogy a fejlődést az emberiségnek saját magának kell elérnie, mivel a külső beavatkozásra még nem értek meg. Azért nem avatkoznak be, mert a tudatlan emberiség egymás kihasználására fordítaná a kapott tudást. Mert az embereknek nem agymosásra, sem felesleges tudás feltöltésre, hanem tisztulásra van szükségük. Csak a tisztulás hozza meg a megértést, a szeretetet, és azt, hogy erőszakos módon nem avatkozunk mások dolgaiba.

Akik a tiszta tudás felé közelednek, kapcsolatba tudnak lépni e lényekkel, illetve azok lépnek kapcsolatba velük. Itt nem a

 technikai tudás átadásáról van szó, hanem csak egy másik lét megtapasztalásáról.

Mint már említettem, az emberi lény is tud magas szintre fejlődni a benne lévő képességek révén. Senkitől és semmitől sem kell függenie, és egy másik galaxisba is képes átmenni. Nem kell neki ehhez semmilyen szállítóeszköz, sem űrhajó, sem üzemanyag. A bennünk lévő képességek határtalanok és végtelenek, ahogy a világmindenség is az.

Ránk hárul a feladat, hogy a bennünk lévő tudást minél hamarabb előhozzuk, hogy elérje végre az ember azt az Isteni tudást, mely ősidők óta benne van. Azért, hogy valóban részese legyen a világmindenségnek, szabad és független legyen mindentől. Töltse be méltó helyét a világmindenségben és így egyenrangú lesz az univerzumban élő hasonló adottságú lényekkel.

 

ÚTMUTATÁS A ROKONOKTÓL:

A végtelen létezik és minden forma és formanélküliség megtalálható benne. Élő energiarészecskék kifejezhetetlen, megszámlálhatatlan, végtelen mennyisége, nem meghatározható valami.

Itt elsősorban arról van szó, hogy az ember az emberi testben elérje a megvilágosodást, és minél több természetes képességet tudjon szerezni önmagának. Ha "csak" a megvilágosodást érte el, akkor már elérte a beteljesülést, mint csúcsot, és hozzá azt a képességet, hogy nem lesz beteg, de ha mégis, meg tudja magát gyógyítani. Így másokon is tud segíteni. Látja az aurát, a végtelent, fel tudja venni az energiákat, meg tudja növelni az erőterét, nyitva van a harmadik szeme, stb.

Mert e dolgokat el lehet érni, de ha nem mindegyiket éred el, az sem baj. Ott van még a repülés, materializálás, teleportálás, stb.

A döntés lehetősége a tiéd és nem másé.

 
Elérhetöség!

 Elérhetőség!

idracsad@freemail.hu

idracsad@citromail.hu

idracsad@tribe-music.                     

MSN cim:

idracsad@hotmail.com

 

 

Harmónia

SIKER 

POZITÍV VÉDELEM

"NEGATÍV" ENERGIA SEMLEGESÍTÉSE

CSAKRANYITÁS

CSAKRATISZTÍTÁS

AURA-HARMONIZÁCIÓ

ENERGIAADÁS FELTÖLTÉS NETEN KERESZTÜL INGYENES

Keress meg, segítek!

 

 
Segítség

Ez az oldal azért készült, hogyha segítségre van szükségetek, ide írjatok!

FIGYELEM EZ NEM VENDÉG- KÖNYV

KÖSZÖNÖM

IDRACSÁD

 

 

 

 
Barátság

 

 kedves  látogatok a vendég könyv reklámoldal alatt a kettes menübe találhato a harmadik fentröl

Versek

Versek

Az ihlet olyan, mint amikor a múzsa szájon csókol!

 Az írás az elme barátja, sok kusza gondolat társa

szívekhez szóló őszinte barátja!

Köszönet mindenkinek, aki verseivel tartalmasabbá tette versgyűjteményemet, egyúttal a honlapomat

 
 
Misztikus gyakorlatok
 
Az igazság itt van
 
Az igazság itt van
 
Szeretet

KÖSZÖNÖM BADÁR ISTVÁN BARÁTOMNAK  EZT A NAGYSZERŰ MŰVET, a newage66 megalkotójának !

címe GPORTAL LÉLEKFOGADÓ

 
Energetika

 

 

 

 
Energetika
 
Köszönet

 Köszönet Manócskának, ezért a gyönyörű szép videoklippért!

Az élet azért van, hogy élvezzük.

A boldogságért érdemes élni. Szeress mindent és mindenkit és akkor boldog leszel!

 
Az utolsó

 Az utolsók.... és az ember

 
Reklámoldal

Reklámoldal

 

 
Menü2
 
AHI

AHI

 
p

 
Klippek
 
Zámbó Jimmy
 
Mantra

Íme a Gayatrí Mantra, minden mantrák gyöngyszeme:

OM BHÚR BHUVAH SVAHA

TAT SAVITUR VARENYAM

BHARGO DEVASYA DHÍMAHI

DHÍJO' JO NAH PRACODAYÁT

Üdvözlettel: Tamás

             Om Sai Ram

 

Nézz élõ live filmet gportalon! 0-24-ben! Klikk ide! Filmek élõ live!!!!!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - TUDJ MEG TÖBBET SELENA GOMEZ MAGÁNÉLETÉRÕL, SZERELMÉRÕL, CSALÁDJÁRÓL, KARRIERÉRÕL!    *****    HA TE IS IMÁDOD A ZÖLD ÍJÁSZ VILÁGSIKERÛ SOROZAT ELBÛVÖLÕ SZERELMESPÁRJÁT AKKOR ITT A HELYED! MAGYAR OLICITY SITE    *****    The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT