ÁHI Joga  meditáció
ÁHI Joga meditáció
Menü
 
Halhatatlanság
 
Forum
 
A küszöb őre
 
Tanítás
 
Linkek
 
Önismeret
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Társoldalak
 
Öröm

 IZIKE ALKOTÁSA

KÖSZÖNÖM

 

 

  MANTRÁK

newage66
Tartalom
 
Linkek2
 
 
Tűz

 
Föld

 
Víz

 
Levegő

 
Nap és a fénykapuja

 

 
Izike oldala
 
Élmények Majkon

 

  

 
2008.04.23 19:31
Gyalázkodás bejelentése
Timar Mihaly
 

Kedves Idra!!
Nagyon köszönöm könyvedet és a találkozáskor Tőled kapott élményeket ,köszönetként fogadd kis beszámolómat aminek Te is átélt részese lehettél. A beszámoló második része ,hogy ilyen lazára sikerült a maga feszült hangulatában ,úgy érzem Neked is köszönhetem.
Turul-Várgesztes – Majk.

Csodaszép napra ébredve még a természet is nekünk biztosította a felhőtlen , vidám kirándulásunk hátterét.
Menetrendszerűen érkeztek a vonatok és a gépkocsik a Déli pu.- hoz. Rövid üdvözlés a régi és új kirándulókkal. Átcsoportosítás és a 3 kocsis konvoj elindult.
A tavaszi látványait felvonultató természet elgyönyörködtetve bennünket hamar befutottunk Mártikáért Bicskére , majd Tatabányára a Schell kútnál várakozó Idracsadért.
A csapat itt már összeállt , igaz nem értük el a 21-es számot ,de 18-an tovább a „ Madár”-hoz . A Turul látványa ismét lenyűgözött mindannyiunkat de a verőfényes napon a kristálytiszta levegőben élveztük az alattunk elterülő várost és a távolabbi településeket. Tényleg , mint a keresztrejtvényben:a „Tavak városa” meghatározása: Tata , de mi a valóságban is így érezhettük a a sok csillogó víztükör miatt. Átsétálva a barlanghoz a fényképezőgépek kattogása fogadott bennünket.
A természet alkotta egy bazilikához hasonlító kéthajós háromkupolás teremben, érezhettük magunkat , ahol a természetes áttöreteken besugárzó napmegvilágított sziklafalakon a vízszivárgás miatt különböző színű fakó foltok szinte elmosódott régi képek benyomását keltették ezzel is közelebb hozva az előbb említett Bazilika hatást.
Séta , fotózgatás és a konvoj 5 kocsival a Várgesztes vár bevételére indult.

A ragyogó idő másokat is kimozdított otthonról szinte alig találtunk szabad parkolóhelyet. Rövid séta fel a várhoz majd a várudvarban fatönkökön ,tuskókon és padokon ülve ,beszélgetve ,időnként nagyokat hahotázva élvezhettüka jóidőfelhők által rövid időre eltakart szikrázó napsütést.
Az idő gyorsan haladt ,vissza a parkolóba a kocsikhoz és a múltkori beszámolómban megemlített csőlakó aki magánszorgalomból jelképesen a kocsikra vigyáz akkor az aprópénzt elhárítva inkább cigaretta utáni vágyát kifejezve megjegyezte : Itt senki nem bagózik!??!
Mártika most készült s egy egész dobozzal nyomott a kezembe. Kár ,hogy csak egyedül adtam át ,mert látni kellett volna mindenkinek azokat a hálás szemeket kisérő kis elmosolyodást azon az életbarázdált elgyötört fejen!!
Most nem az erdőn keresztül ,hanem országúton értünk Majkra most majdnem embergyűrűvel körülvett tó-hoz ,mely látványa újfent elvarázsolt bennünket. A remeteházak bejáratánál ismét a harangjáték hangja fogadta csoportunkat.
Páran – hatan - akik már voltunk ezen a bejáráson inkább kinn a parkban a csodálatos napsütésben a Szent György vonalak mentén-a fáma szerint itt sűrűbb a földsugárzás – foglaltunk helyet és a kis csoport avatottabb tagjai vezetésével egy nagyon kellemes ,de mélyenszántó beszélgetés zajlott Hani irányító gondolatai által. Valahogy mindenki megnyílt szinte igazolva az elöbbi gondolatokat
Folyt .köv
A remeteház körbejárásáról kijött lelkes csapat nagyobbik része inkább a kulináris élvezeteket előtérbe helyezve elvonult a tóparti vendéglátó hely felé . Mi heten , köztük jómagam , akit az előző látogatáson még rábeszélve ,de most már önként és jószántából elvonultunk egy remetelak kialakított helységébe . A meditációs ,szerintem ellazító program egy olyan számomra hihetetlen hatással volt ,hogy a végén meghökkentő érzésekről számolhattam be Idracsadnak ,aki teljes erejével és aktív közreműködésével egy feledhetetlen élménnyel örvendeztetett meg bennünket .
Öt óra környékén szembesültünk az idő parancsoló mindenhatóságával ,mivel csoportunk pár tagja nem a visszavonulás központi helyén rendelkezik a lakcímkártyán bejelölt lakással .
Kinek?, mikor ? melyik pályaudvarról? indul a vonata!
Első indulónk Váczi Éva!18.45. Keleti!! Mivel már 17.15. is elmúlt s a búcsúzkodás a még ebédet nem kapott barátainktól mindig egy –egy perccel csökkentette azt az időt ,ami ,már a
kezemen levő kronométer egyre feszültebb állapotában rám is igyekezett kifejteni hatását!
Most jött ,az elmúlt egy óra rám relaxáló hatása s indulásunk után teljes lelki nyugalommal ,számomra Mártika által kijelölt úton, a meghatározott

 2008.04.23 16:11
Gyalázkodás bejelentése
Tóth István
 
A vasárnapi kirándulás az én részemre jól sikerült,jól éreztem magam,de nem volt annyi idő,hogy mindenkivel megismerkedhettem volna.Jók lettek a képeid !Én is tettem fel az enyiméből néhányat.Olyan helyeken voltunk ahol még nem jártam.Éreztem az energiavonalat is,valóban ott van,és több mint 1 méter széles!

Ilona majki élménye

Kedves Idracsád.!Először is szeretném megköszönni neked ezt a nem mindennapi élményt amelyben bennünket részesítettél.Nemcsak a csodálatos táj szépsége nyűgözött le ,de az a tudás is amely benned rejlik.:)Amikor megérkeztünk ,egy klassz csapat várt bennünket.A kedvesség és inteligencia sugárzott belőlük.Makj felé útközben ,úgyéreztem hogy kis segítséget kaptunk a medivel kapcsolatban,miszerint vjgyázzunk hogy csak is jó kerüljön a felszínre.Na és MAJK!AZTHISZEM CSODÁLATOS HELY,SŐT NEM HISZEM TUDOM.!Erővel tölt fel kikapcsol,Na és spirituális mivolta tagadhatatlan.Amikor bevittél minket arra a helyre

 

 

ILONA a kép bal oldalán látható

Szóval amikor beléptünk hűvös nyugalom fogadott bennünket.Kellemes elazulás után,megismerhettük az áhi jóga rejtelmeit.Vagy talán nem is olyan rejtelmes ,tulajdonképp egyszerű ha figyel az ember.:)Frissítő joga gyakorlatok és medik következtek ,és szinte repült az idő.Na és hogy én mit ÉREZTEM.?Igen furcsa dolgokat.Tulajdonképp már elejétől fogva tudtam hogy mindez csak előkészítés.Előkészítése valami nagyon fontos dolognak.A csakratisztítások és gyertyázások mindazt szolgálták, na és persze a jógagyakorlatok is hogy ,hogy belűröl és kívűlről is megnyíljak,na és persze nemcsak én.Azért hogy megnyíljak és befogadhassam azt a tiszta energiát amit nekem szántatok ,és létezésemben ÚJJÁSZÜLESSEK!az áhi jóga során,bal kezem alatt szinte égetett már már kellemetlenül annyira hogy úgyéreztem elkell vennem a kezem ,de aztán mégsem tettem.Azthiszem ez volt talán nem az első olyan pillanat amikor biztosan elindult valami bennem.És később amikor csoportosan egybegyülve energia átadás volt,akkor történt az igazi csoda melyet én csak érezhettem ,de mesterem szeméből köny csordogált.,és igazi boldogság ragyogott az arcán.:)Köszönöm hogy ezt átélhettem .és megtapasztalhattam.köszönöm azoknak is akik ott voltak ,és mindehez hozzásegítettek,csupán azzal hogy léteznek.De mindenek előtt KÖSZÖNÖM neked Idracsád és Arunnak is.Hálám jelélül ezt a verset küldöm.LONA

a végtelen szeretet

Igaz ige idéz teremt,
Igaz ige megáld mindent.
Csillagösvény fénye jelent,
Minden egyesítő jelent.
Áldott ige Igaz való,
Áldott a valósító.
Táltos lovon szárnyaló,
Hármas egység akaró.
Lélek mélyéből az álom,
Tovarepül sólyomszárnyon.
Úrrá lesz az összes vágyon,
Minden teremtett világon.
Egyesülő fény és árnyék,
VILÁGOSSÁ VÁLJÉK.
Tiszta érzés melegsége,
Legyenk elménk békessége,
Hej napmadár, napmadár
Élet vizéből igyál.
Röpülj fel a szelek szárnyán
Testvért keress a föld hátán

KÖSZÖNÖK NEKED, ILONA!

 
Elérhetöség!

 Elérhetőség!

idracsad@freemail.hu

idracsad@citromail.hu

idracsad@tribe-music.                     

MSN cim:

idracsad@hotmail.com

 

 

Harmónia

SIKER 

POZITÍV VÉDELEM

"NEGATÍV" ENERGIA SEMLEGESÍTÉSE

CSAKRANYITÁS

CSAKRATISZTÍTÁS

AURA-HARMONIZÁCIÓ

ENERGIAADÁS FELTÖLTÉS NETEN KERESZTÜL INGYENES

Keress meg, segítek!

 

 
Segítség

Ez az oldal azért készült, hogyha segítségre van szükségetek, ide írjatok!

FIGYELEM EZ NEM VENDÉG- KÖNYV

KÖSZÖNÖM

IDRACSÁD

 

 

 

 
Barátság

 

 kedves  látogatok a vendég könyv reklámoldal alatt a kettes menübe találhato a harmadik fentröl

Versek

Versek

Az ihlet olyan, mint amikor a múzsa szájon csókol!

 Az írás az elme barátja, sok kusza gondolat társa

szívekhez szóló őszinte barátja!

Köszönet mindenkinek, aki verseivel tartalmasabbá tette versgyűjteményemet, egyúttal a honlapomat

 
 
Misztikus gyakorlatok
 
Az igazság itt van
 
Az igazság itt van
 
Szeretet

KÖSZÖNÖM BADÁR ISTVÁN BARÁTOMNAK  EZT A NAGYSZERŰ MŰVET, a newage66 megalkotójának !

címe GPORTAL LÉLEKFOGADÓ

 
Energetika

 

 

 

 
Energetika
 
Köszönet

 Köszönet Manócskának, ezért a gyönyörű szép videoklippért!

Az élet azért van, hogy élvezzük.

A boldogságért érdemes élni. Szeress mindent és mindenkit és akkor boldog leszel!

 
Az utolsó

 Az utolsók.... és az ember

 
Reklámoldal

Reklámoldal

 

 
Menü2
 
AHI

AHI

 
p

 
Klippek
 
Zámbó Jimmy
 
Mantra

Íme a Gayatrí Mantra, minden mantrák gyöngyszeme:

OM BHÚR BHUVAH SVAHA

TAT SAVITUR VARENYAM

BHARGO DEVASYA DHÍMAHI

DHÍJO' JO NAH PRACODAYÁT

Üdvözlettel: Tamás

             Om Sai Ram

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******